Marketing...more than sell, sell, sell...

Profil | koncept design

Godt design kan skabe stor værdi for virksomheden. Et langtidsholdbart og genkendeligt design og koncept er lig med identifikation af virksomhedens "brandvalues". Grafisk design til print eller digitalt er kreativ leg med form og farve, med visuel spænding og den lille lækre detalje som gør dét ekstra.

PRINT | MEDIE handling

Print er langtfra dømt ude, selv om digitaliseringen kører på fuld kraft. Synsoplevelsen af den lækre tryksag, følelsen af et godt stykke papir mellem hænderne og læseglæden , i ro og mag. Det er print når det er bedst. Aviser, brochurer, kataloger, direct mails, handouts...you name it - og vi håndterer det.

OUTDOOR | SKILTE

Synlighed i gadebilledet, i eller uden på butikken, internt i domicilet, billboards og elektroniske displays. Bildekorationer, indpakninger, special features... vi løser det hele kreativt og økonomisk, og får dine budskaber og brands hele frem i lyset.

WEB | SOCIAL MEDIA

Er I aktivt til stede på nettet eller er I der bare? Responsiv, SEO, CMS, Mailmarketing, adwords...begreber som hænger uløseligt sammen med en proaktiv udnyttelse af nettes muligheder. Evt. kombineret med marketing indsigt og kreative løsninger. Verden er din..