Marketing...more than sell, sell, sell...

Profil | koncept design

Godt design har stor værdi for virksomheden. Et langtidsholdbart, genkendeligt design og koncept er lig med umiddelbar identifikation af virksomhedens "brandvalues". Grafisk design til print eller digitalt er kreativ leg med form og farve, med visuel spænding og den lille lækre detalje som gør dét ekstra.

PRINT | MEDIE handling

Print er langtfra dømt ude, selv om digitaliseringen kører på fuld kraft. Synsoplevelsen af den lækre tryksag, følelsen af et godt stykke papir mellem hænderne og læseglæden , i ro og mag. Det er print når det er bedst. Aviser, brochurer, kataloger, direct mails, handouts...you name it - og vi håndterer det.

CROSSMEDIA | DIGITALE MAGASINER

Trykte og digitale medier er en perfekt kombiation som øger din kommunikations effekt betydeligt. Med en digitaliseret publikation får du en lang række muligheder og værktøjer overfor dine målgrupper. Du får desuden mulighed for at oprette et web-arkiv med alle dine publikationer. Om det er fire eller firs sider er ligegyldigt. Lad os hjælpe dig med at komme i gang.

WEB | SOCIAL MEDIA

Er I aktivt til stede på nettet eller er I der bare uden rigtigt at få noget tilbage? Responsivitet, SEO, CMS, Mailmarketing, adwords...Begreber som hænger uløseligt sammen med en pro-aktiv udnyttelse af nettes muligheder. Kombineret med marketing indsigt og kreative løsninger kan vi hjælpe dig videre.