Marketing...more than sell, sell, sell...

Profil | koncept design

Godt design kan skabe stor værdi for virksomheden. Et langtidsholdbart og genkendeligt design og koncept er lig med identifikation af virksomhedens "brandvalues". Grafisk design til print eller digitalt er kreativ leg med form og farve, med visuel spænding og den lille lækre detalje som gør dét ekstra.

PRINT | MEDIE handling

Print er langtfra dømt ude, selv om digitaliseringen kører på fuld kraft. Synsoplevelsen af den lækre tryksag, følelsen af et godt stykke papir mellem hænderne og læseglæden , i ro og mag. Det er print når det er bedst. Aviser, brochurer, kataloger, direct mails, handouts...you name it - og vi håndterer det.

OUTDOOR | SKILTE. SE KATALOG

Synlighed i gadebilledet, i eller uden på butikken, internt i domicilet, billboards og elektroniske displays. Bildekorationer, indpakninger, special features... vi løser det hele kreativt og økonomisk, og får dine budskaber og brands helt frem i lyset. Klik på overskriften og se vores katalog 2022.

WEB | SOCIAL MEDIA

Er I aktivt til stede på nettet eller er I der bare uden rigtigt at få noget tilbage? Responsivitet, SEO, CMS, Mailmarketing, adwords...begreber som hænger uløseligt sammen med en pro-aktiv udnyttelse af nettes muligheder. Kombineret med marketing indsigt og kreative løsninger kan vi hjælpe dig videre.