STRATEGI
EKSEKVERING
VORES VÆRKTØJ
VORES VÆRKTØJkasse

PROFIL | KONCEPT

Godt design kan skabe enorm værdi for virksomheden. Et langtidsholdbart og genkendeligt design og koncept er lig med identifikation af virksomhedens "brandvalues". Design er kreativ leg med form og farve, med visuel spænding og den lille lækre detalje.

PRINT | MEDIER

Print er ikke dømt ude, selv om digitaliseringen kører på fuld kraft. Synsoplevelsen af den lækre tryksag, følelsen af et godt stykke papir mellem hænderne og læseglæden , i ro og mag. Det er print når det er bedst. Aviser, brochurer, kataloger, direct mails, handouts...you name it!

OUTDOOR | SKILTE

Bliv synlig i myriaden af daglige synspåvirkninger. Det er opgaven når dit budskab skal formidles via et billboard, en facade, en buslangside eller et skilt. Budskabet skal vække opsigt og medføre positiv opmærksomhed hos de som ser. Vi designer tekst og billede fra ide til oplevelse.

WEB | SOCIAL MEDIA

Er I aktivt til stede på nettet eller er I der bare? Responsiv, SEO, CMS, Mailmarketing, adwords...begreber som hænger uløseligt sammen med en proaktiv udnyttelse af nettes muligheder.