STRATEGI
EKSEKVERING
VORES VÆRKTØJ
VORES VÆRKTØJkasse

PROFIL | KONCEPT

Godt design kan skabe enorm værdi for virksomheden. Et langtidsholdbart og genkendeligt design og koncept er lig med identifikation af virksomhedens "brandvalues". Design er kreativ leg med form og farve, med visuel spænding og den lille lækre detalje.

OUTDOOR | SKILTE

Er I aktivt til stede på nettet eller er I der bare? Responsiv, SEO, CMS, Mailmarketing, adwords...begreber som hænger uløseligt sammen med en proaktiv udnyttelse af nettes muligheder.

PRINT | MEDIER

Print er ikke dømt ude, selv om digitaliseringen kører på fuld kraft. Synsoplevelsen af den lækre tryksag, følelsen af et godt stykke papir mellem hænderne og læseglæden , i ro og mag. Det er print når det er bedst. Aviser, brochurer, kataloger, direct mails, handouts...you name it!

WEB | SOCIAL MEDIA

Fortæl os om dine kunder i dag og lad os definere hvem og hvor de er i morgen! Vi skelner mellem det professionnelle erhvervsliv og private forbrugere. Vi arbejder til daglig med kunder i begge forretningssegmenter og er derfor træfsikre, uanset hvilke målgrupper du ønsker at ramme. Se mere på "cases".